De ce să ai un website ?
posibilităţi de a-ţi lărgi piaţa de desfacere

Dacă nu aveţi un website, cum vă vor gasi pontenţialii clienţi online? şi dacă nu vă găsesc pe dvs., atunci pe cine găsesc - pe competitorii dvs.?

Stiaţi că 85 % din utilizatorii de internet mai degrabă intră online să caute produse şi servicii pentru zona lor decât să caute in cataloage tipărite cu firme, in pagini aurii sau in cartea de telefoane?

OptimumnutritionOptimumnutrition

Suplimente nutritive

vezi site >>

IadelanoiIadelanoi

Magazin online

vezi site >>

Gusto

Gusto

Servicii catering

vezi site >>

Delicateria

Delicateria

Universul Delicateria

vezi site >>

Cea mai bună reclamă ?
prezenta online

picture picture picture picture

Afaceri.net
Inainte de a face un lucru perfect, realizează ceva perfectibil

Piaţa primară este grupul de indivizi din piaţa adresabilă care ar putea să vă cumpere produsul sau serviciul. Gandiţi-vă la piaţa primara ca la “clientul premium” sau “cine e foarte posibil să imi găsească site-ul şi să cumpere ceva din el” .

Piaţa secundară este o altă clasă de persoane care sunt pe locul doi ca potenţiali cumpărători ai produsului sau serviciului dvs. Cu alte cuvinte, căutaţi un alt grup distinct in piaţa adresabilă cu alte segmentaţii decât cei din piaţa primară.

Vrei un site ?
cea mai bună alegere

Doriţi un website nou sau vreţi să il cosmetizăm pe cel existent ? Nu are cine să vă schimbe ofertele, să modifice preţurile ? Nimic mai simplu, vă rugăm doar să completaţi formularul din pagina de contact şi ne putem ocupa noi..